Startsiden Mot norrmalt! Startsiden
<< Startsiden | Prisvinnere | Lenker | Sponsorer og Støttespillere | Vedtekter >>
Oppdatert: 18.02.2015
SISTE NYTT!
Leif Justers Revyfonds offisielle hjemmeside
SISTE NYTT!

Leif Justers Revypris 2015 - deles ut

Styret i Leif Justers Revyfond har i år besluttet å gi Justers ærespris for 2015 til Bjarte Hjelmeland. Utdelingen finner sted på et lukket arrangement på restaurant Justers mandag 16. februar.

Bjarte Hjelmeland fra Bergen er skuespiller, regissør og sanger og var teatersjef på Den Nationale Scene i sin hjemby fra 2008 til 2012. Han har tidligere vært ansatt på National-theatret, sittet i den kunstneriske ledelsen ved Torshov-teatret, og har gjestespilt ved de fleste norske teatre, nå senest på Oslo Nye Teater hvor han hadde tittelrollen i "Hypokonderen". Han har vunnet komiprisen, avslutter i disse dager en landsomfattende turné med sitt bejublede enmanns-show «Gu kor gøy!», og mange gjenkjenner han nok som dommer i «Norske Talenter».

Styret i Leif Justers Revyfond legger til grunn for valg av prisvinner at Bjarte Hjelmeland gjennom en lang og mangslungen karriere har vist seg som en svært allsidig kunstner med et særdeles godt øye for det humoristiske. Med Holberg og den klassiske komedie som fundament veksler han på en briljant, naturlig og tilsynelatende uanstrengt måte mellom alvoret og det gjenkjennende smilet. Revy er komedie. Og tragedie. Og med nettopp «gjenkjennelse» som et viktig grunnelement. Derfor er Bjarte en formidler i Justers og i revyens ånd, og er med på å videreføre noe vi alltid vil trenge: Latter. Akkurat som Leif Juster hadde det i blodet, har også Bjarte Hjelmeland det. De har noe til felles - begge to er ekte gledes-spredere.

Dag Vågsås, medlem av styret i Leif Justers Revyfond

Vi kommer tilbake etter utdelingen med bilder og rapport fra arrangementet.


Ine Jansen, Bjarte Hjelmeland og Morten Røhrt på «Hypokonderen». Foto: L-P Lorentz

NOEN LENKER VEDRØRENDE BJARTE HJELMELAND

 


Startsiden

Startsiden

Leif Justers Revyfond
Org.nr: 994 073 168
v/ Adv. Finn Kohmann
Østhornvn. 10 , 0874 Oslo
Tlf.: 22 23 65 45 | Mobil: 414 33 527

Revisor: LST revisjon AS
v/ reg. revisor
Harald Tettum
1411 Kolbotn
Mobil: 930 99 191

Startsiden

Startsiden
   
<< Startsiden | Prisvinnere | Lenker | Sponsorer og Støttespillere >>