Startsiden Mot norrmalt! Startsiden
<< Startsiden | Prisvinnere | Lenker | Sponsorer og Støttespillere | Vedtekter >>
Oppdatert: 29.11.2017
SISTE NYTT!
Leif Justers Revyfonds offisielle hjemmeside
SISTE NYTT!

Leif Justers Ærespris 2017 - deles ut

Thomas Giertsen

Styret i Justers Ærespris er stolte av å kunne meddele at Juster-prisen for 2017 nylig ble tildelt Thomas Giertsen.

Utdelingen fant sted på scenen i Chateau Neuf da styremedlemmene Randi Bjørhusdal og Dag Vågsås kuppet finalen på showet «Humorgalla» hvor Thomas Giertsen er en av de med- virkende sammen med Atle Antonsen, Robert Stoltenberg, Are Kalvø og Trond Hansen.

Det var en særdeles glad og rørt Giertsen som mottok æresbesvisningen til stormende applaus fra et fullstatt Chateau Neuf etter at Vågsås hadde fortalt publikum grunnen til valget i sin tale hvor han sa:

«I Leif Justers ånd er Thomas Giertsen er en ekte "all-arounder": Aktør, instruktør, produsent og skribent. Han jobber med både store og små forestillinger, med TV såvel som med teater, og har med sitt produksjons-selskap grunnlagt et eget humor-imperium. Og akkurat som de store revy-produsentene før ham - Schanke, Ellertsen og Frøland - har også prisvinneren gjennom årene satset på ukjente talenter som han har gitt en sjanse og skapt store navn av.

Hans interesse begynte med revy-faget ettersom han elsket Dag Frølands revyer helt fra han gikk på folkeskolen. Frøland og Ole Paus var hans forbilder fordi de var frekke. De turte, og de var politisk ukorrekte, noe prisvinneren selv har tatt med videre i sin egen humor - ikke minst i hans tv-serie "Helt Perfekt" som nå er inne i sin 8. sesong.

Thomas Giertsen nærmest var selve "Mandagsklubben", han ble en del av Lompelands-laget, og han oppdaterte revyen ved å innføre den moderne form for stand-up i et allerede tradisjonelt teater-utrykk.

Med denne formen revolusjonerte han også bransjen med sitt første solo stand-up show "Thomas Giertsen tar pirat-taxi" som i 1996 ble sett av hele 120 000 mennesker. Blant annet fylte han egenhendig opp Chateau Neuf i flere uker. Og han fortsetter å glede oss både på skjermen, bak scenen og på scenen.»

Styret i Leif Justers Revyfond


HEDERSPRIS: Mot slutten av showet ble Thomas Giertsen overrasket med den prestisjetunge Leif Justers hederspris. Foto: Andreas Fadum, SE & HØR.

NOEN LENKER VEDRØRENDE THOMAS GJIERTSEN

 


Startsiden

Startsiden

Leif Justers Revyfond
Org.nr: 994 073 168
v/ Adv. Finn Kohmann
Østhornvn. 10 , 0874 Oslo
Tlf.: 22 23 65 45 | Mobil: 414 33 527

Revisor: LST revisjon AS
v/ reg. revisor
Harald Tettum
1411 Kolbotn
Mobil: 930 99 191

Startsiden

Startsiden
   
<< Startsiden | Prisvinnere | Lenker | Sponsorer og Støttespillere >>